2024-06-05 138 浏览
中环街市半山天桥附近食肆林立,午餐时间超级多人,想揾个角落静静地食返个lunch,呢间小店可以话系唔错嘅选择睇真啲餐牌,其实食物选择都几多,除咗汉堡包之外,仲有饭、wrap、沙律。Lunch time餐牌,叫咗汉堡包加$10就可以有薯条☺️☺️Junior cheeseburger 🍔 简单又经典嘅汉堡, size啱啱好,唔会太大,又唔会太过高,食起上嚟都算方便,牛肉仲有少少爆汁☺️☺️薯条非常香脆,热辣辣,超正同事就拣咗洋葱圈,卖相都几靓仔Oklahoma Onion Burger 亦备受赞赏,好Juicy我哋仲分享咗一份炸鸡粒,比想像中好食!外皮好香脆,而且入面仲有满满嘅肉汁,一啲都唔干柴,配埋酱汁,就更加滋味!

Junior cheeseburger 🍔

同事就拣咗洋葱圈,卖相都几靓仔