餐厅: 譚仔三哥米線 (佐敦道)
资讯:

2017-07-21 333 浏览
佐敦其实横街小巷内有好多唔同既野食,例如有印度野,西式,扒房,茶餐等等…不过今日暂不介绍其他好西,因为今日时间有限,速战速决之下就入佐三哥入到去其实大部分都系圆椅,四人枱都有不过数量得几张,所以可以坐既机率其实系好微不过我今次一个人去食,对我黎讲都无所谓,因为lunch hour 其实都预佐一定迫同要搭枱既。好彩姐姐安排都算松动,唔洗坐到密麻麻。不过可能真系人流太多,基本上你食到一半停手姐姐就会好快速咁问你系咪唔要不过服务态度还好,起码都唔系黑口黑面,知道你仲未食完,佢都会笑笑口同你讲句唔好意思啦今日叫鸡肉同鱼片头麻辣小辣,加杯冻奶茶少甜少冰上菜速度十分之快!!以咁多客黎讲真系唔洗等好耐,约5分钟就黎到。𩠌既份量都多,不过米线就软佐啲,无口感。汤底都好够麻辣,份量岩岩好!总括而言,喜欢食偏软身米线的人会好喜欢。不建议朋友聚会或要谈天说地。速战速决,不介意迫及搭枱的最佳选择

今日叫鸡肉同鱼片头麻辣小辣,加杯冻奶茶少甜少冰

总括而言,喜欢食偏软身米线的人会好喜欢