2020-01-24 536 浏览
早几日番工前经过油麻地,谂住同老公食个靓早餐先番公司,咁岩就系街到好显眼既地方见到依间小店,入到去,座位数量唔多,一眼睇晒大约得10张以内既枱仔,人流唔算多,决定一试。入到去睇完menu,嗌左两个餐,谂住起码等番三两个字先有野上,点知叫完1分钟左右已经上左两杯饮品,10分钟都无就上埋成份早餐,仲要系新鲜热辣架㖞!真系好高效率👍🏻👍🏻赞一赞佢地d食物啦,老公叫果个沙嗲牛面配煎蛋同火腿,因为本人对面质有些少要求,唔钟意太林,依度既面质又ok唔林唔硬岩岩好!我个份就系蒜香鸡翼配炒蛋、火腿、蜜糖多士同沙律,个炒蛋好滑,一个字!正👍🏻有少少美中不足既系个鸡翼,唔够味☹️其他野食饮品都算唔错👍🏻👍🏻

其他野食饮品都算唔错👍🏻👍🏻