2019-01-03 365 浏览
早排因为工作关系🙈不论午餐定晚餐都食左好多次快餐店~好颓😂元朗人表示未食过Jollibee,人地话佢好食过KFC,鸡又大旧啲、薯蓉又香啲咁。于是叫左野兽仔同我去试试佢(浓浓的乡下婆心态😂)·😝两件乐脆鸡配指定美食餐💰HKD43/set·我地一人叫左一个经典餐,两旧鸡加一份小食,一杯饮品咁,我拣左薯蓉😋我觉得就无KFC果啲整得咁滑、同埋无奶油味,maybe大家style 唔同(?)呢度果啲薯蓉系无咁滑,不过薯味就重好多,我个人都认同系香啲。👍🏻👍🏻·至于主角炸鸡🐣,炸得好热好脆,啲肉超嫩,仲要系有肉汁果只😍赞赞的~我发现呢间店系唔会预先炸定一大盘,而系逐少逐少咁,客人可以食到新鲜炸好既鸡块👍🏻不过蘑菇汁就普通左啲,我地无点到都觉得啲鸡好味😁·😋单点5件甜辣酥脆鸡柳💰HKD35·呢份鸡柳系男友食完个餐唔够喉,所以后加既。好脆好热辣辣~而且都几大块,啖啖肉好满足😋配搭果两盒甜辣既沙律酱就好味过蘑菇酱好多,惹味啲!🐣🥓·朋友话系其他分店食过觉得麻麻地,荃湾店我又几满意哦~不过位置系一个有手好多宾宾印印商店既商场入面,仲要系顶楼,建议周末既话白天唔好去🙈(不是歧视)·因为周末白天人流实在太多,而

早排因为工作关系🙈不论午餐定晚餐都食左好多次快餐店~好颓😂
于是叫左野兽仔同我去试试佢(浓浓的乡下婆心态😂)

😝两件乐脆鸡配指定美食餐💰HKD43/set
不过蘑菇汁就普通左啲,我地无点到都觉得啲鸡好味😁

😋单点5件甜辣酥脆鸡柳💰HKD35
呢份鸡柳系男友食完个餐唔够喉,所以后加既。
朋友话系其他分店食过觉得麻麻地,荃湾店我又几满意哦~
因为周末白天人流实在太多,而且果度既电梯全部都系唔识郁😂要自己一步一脚印行上三楼🙈然后白天一定系满棚无位😎