2015-03-04 2837 浏览
喜欢餐厅格局,花心思的布置及摆设,满有情调餐厅点菜方式是购票后取食物,所以店内员工不多(2-3个),餐具自取吧~有点似快餐形式。PIZZA一开六,2个人食,1 人三件!!真系咪话唔饱! Smoked Salmon PIZZA $95(食第二件开始觉得咸左D)CLOSE UP比你睇睇有咩料!(芝士/蓄茄/三文鱼/火箭菜)批底好脆口~但咸左D!叫多杯饮品先得!250G沙律$43 (可以选3款味道沙律)选了中东小米沙律(有提子干甜甜地有咖哩味)/薯仔沙律/西兰花沙律)BBQ BABY PORK SHANK$112猪仔骨好多肉,汤汁味道似罗宋汤,有红萝卜薯仔之类的东西,额外有几片包用作点食之用~!因为无WAITER,买左飞会比呢个,上得菜就会BBBBB响,提醒客人要自己去COUNTER取回食物~!唔好挂住食啦!记住拎野呀~!!!甜品好靓,但肚仔食唔落啦~惟有等下一次先食啦~~>.<见到有客人专门来食甜品~~!餐厅外卖得沙律同SANDWICH,仲有D面包!其他都要坐定定食!今天(星期四)店内外人流不算太多,去到自己找位坐吧,座位少,要搭枱坐都不定!没有待应招呼,但感觉良好,这才没
喜欢餐厅格局,花心思的布置及摆设,满有情调

餐厅点菜方式是购票后取食物,所以店内员工不多(2-3个),
餐具自取吧~有点似快餐形式。

PIZZA一开六,2个人食,1 人三件!!真系咪话唔饱!
批底好脆口~但咸左D!叫多杯饮品先得!
250G沙律$43 (可以选3款味道沙律)
BBQ BABY PORK SHANK$112
猪仔骨好多肉,汤汁味道似罗宋汤,有红萝卜薯仔之类的东西,
额外有几片包用作点食之用~!
取回食物~!唔好挂住食啦!记住拎野呀~!!!
甜品好靓,但肚仔食唔落啦~惟有等下一次先食啦~~>.<
见到有客人专门来食甜品~~!

没有待应招呼,但感觉良好,这才没有压迫感,买自己想吃的,做自己想做的!!哈哈

因为2个人食,所以点了3款食物而已,但已经令人吃不下甜品~
又话女人有两个胃,为什么吃不下了!>,<

整体食物都好味道,重味道了少少~食完回家都仲要饮水!
建议二人想食甜品,可以叫少D MAIN COURSE!!
今日点了三样,都吃不下其他了!!!(可能细食啦~!)

2015-02-19
  • SMOKED SALMON PIZZA