终于可以出黎食饭啦,我地特登揾左间好有情调既餐厅—Chef's Stage Kitchen。灯光带点蒙眬昏暗,周围有好多叶子既摆设,真系好靓,比人一种好舒服的感觉。店员先奉上两款面包,酱汁味道酸酸甜甜,给人很开胃的感觉。鲜芒果及扒虎虾肉沙律$128清新之选,芒果鲜甜,虾肉厚身大只,沙律菜种类多且新鲜,份量更是意外的大🥰炭烧美国顶级1855肉眼牛扒伴薯菜 (12安士) $348 摆盘好靓 ,份量都几大~烤过嘅外层带微微嘅焦香,肉味都几浓而且入口肉质软冧,有少少肥膏位,细致软嫩,食落口感都唔韧,肉汁都好丰富下。薯蓉调味啱啱好,好好味😋到而家都念念不忘!高级的牛扒绝对无误。。意大利蓝芝士烤啤梨意大利饭$148我对烩意大利饭饭一向兴趣不大,但今次配上意大利蓝芝士又是另一番风味,蓝芝士经发酵所以味道比较强烈,味道好独特。意大利饭质感啱啱好,食落好creamy,啤梨份量唔少,始终有用蓝芝士作食材嘅餐厅唔多推介,如果大家中意食不妨试下呢间!!竹炭曲奇鲜奶 +$38(SET) 心型拉花!Oreo加牛奶冲,再配上竹炭。饮落带有淡淡的Oreo味,口感creamy但唔会太腻,底下有少少oreo碎,旁边的

店员先奉上两款面包,酱汁味道酸酸甜甜,给人很开胃的感觉。

鲜芒果及扒虎虾肉沙律$128

炭烧美国顶级1855肉眼牛扒伴薯菜 (12安士) $348
摆盘好靓 ,份量都几大~

意大利蓝芝士烤啤梨意大利饭$148

饮落带有淡淡的Oreo味,口感creamy但唔会太腻,底下有少少oreo碎,旁边的杏仁饼几好味,够松脆!

朋友叫左杯拖肥姜奶沙冰 +$38(SET),上面有些海洋的装饰,很好看!几特别~

今餐真系好满足,overall几样野都好好食,每一道菜都非常精致用心,而且环境都几有Feel,成间环境唔会太嘈或者太静,啱晒少少地几个朋友或者情侣黎食饭!