2017-10-15
夜麻麻3号风球,秋意浓,谂住揾间糖水舖饮个热辣辣嘅糖水保下暖。又谂住收工已经好攰喇,所以求其揾间糖水舖食冇谂过我叫个木瓜雪耳糖水我听到微波炉嘅声音再攞出泥俾我嘅糖水,开头都唔为意因为得两台客,服务态度又唔好,见到我话一个人就求其指埋一边叫我自己坐低,两点钟收工,我12点几去,都已经想闩门咁,唔紧要3号风球当你收早。 但系你接得我呢台客就应该系做埋我生意我都尽量食快啲当我自己听住歌食紧我嘅糖水仲要味道麻麻嘅时候。无啦啦有只野飞上嚟跳去我后边,我吓到大叫出嚟即刻起身睇吓咩事,点知眼前见到三只猫系我前边,本身怕猫嘅我吓到痴咗线,员工仲话唔使惊,唔使惊就唔会吓到弹起啦!如果你呢间甜品系用猫主题材泥做生意我冇嘢讲。又唔系,我唔介意佢养猫,但系都唔好放佢出嚟周围走喺度吓人啦有冇你𠮶啲真系怕猫人嘅感受?糖水都食唔到一半,回神过来,只有嬲。食都唔食吖,反正都唔好食,走好嬲咁就出去问佢几多钱碗微波炉糖水$28,得啦$30唔使找走都走唔切手都震埋真系俾佢吓Q死。以后都唔会再嚟呢间度食
又谂住收工已经好攰喇,所以求其揾间糖水舖食
但系你接得我呢台客就应该系做埋我生意我都尽量食快啲
当我自己听住歌食紧我嘅糖水仲要味道麻麻嘅时候。
如果你呢间甜品系用猫主题材泥做生意我冇嘢讲。
又唔系,我唔介意佢养猫,但系都唔好放佢出嚟周围走喺度吓人啦
有冇你𠮶啲真系怕猫人嘅感受?
糖水都食唔到一半,回神过来,只有嬲。
食都唔食吖,反正都唔好食,走
好嬲咁就出去问佢几多钱
碗微波炉糖水$28,得啦$30唔使找
走都走唔切手都震埋真系俾佢吓Q死。
以后都唔会再嚟呢间度食