餐厅: 初見
资讯:

2022-08-31 1661 浏览
好耐无黎荃湾食饭记起初见成年前食都几好过黎encore用QR code 落单好方便上次食过吉列牛,今次就试下佢既拉面~~我地加左$38 有套餐,多左刺身,汤 同野饮 刺身够新鲜,又鲜甜,同埋系正常size 黎架餐汤可拣南瓜汤或者面豉汤南瓜汤明显劲真材实料,淡淡南瓜蓉又唔会好甜质地杰身又creamy , 好好饮!!我地叫左初见特上。豚骨汤拉面有三款肉,叉烧食落一d 都唔肥,够香味猪软骨超好食!!!极推介!!又淋又离骨同埋系好好好入味~~牛肉片牛味重,又唔韧拉面口感中等,汤底味道食得出猪骨底第二样叫左安格斯牛肉锅有三块大大块牛肉d 脂肪分布唔错,唔系全肥膏锅仲有好多料,有菜金菇鸣门卷菇同豆腐真系食得好饱配既白饭系珍珠米好好食,有弹性估唔到初见甘耐都仲keep 得甘高水准唔怪之得到依家都系甘爆位
好耐无黎荃湾食饭

记起初见成年前食都几好

过黎encore

用QR code 落单好方便

上次食过吉列牛,今次就试下佢既拉面~~

我地加左$38 有套餐,多左刺身,汤 同野饮

刺身够新鲜,又鲜甜,同埋系正常size 黎架

餐汤可拣南瓜汤或者面豉汤

南瓜汤明显劲真材实料,淡淡南瓜蓉
又唔会好甜
质地杰身又creamy , 好好饮!!

我地叫左初见特上。豚骨汤拉面

有三款肉,叉烧食落一d 都唔肥,够香味

猪软骨超好食!!!极推介!!
又淋又离骨同埋系好好好入味~~

牛肉片牛味重,又唔韧

拉面口感中等,汤底味道食得出猪骨底

第二样叫左安格斯牛肉锅
有三块大大块牛肉
d 脂肪分布唔错,唔系全肥膏
锅仲有好多料,有菜金菇鸣门卷菇同豆腐
真系食得好饱

配既白饭系珍珠米好好食,有弹性

估唔到初见甘耐都仲keep 得甘高水准
唔怪之得到依家都系甘爆位