花甲年华(Yuen Long)位于元朗YoHo Mall一期嘅Food Court位置 因为最近突然好想食花甲粉 即刻俾我揾到😚😚⌖ 鲜甜花甲粉(小辣)🍜🌶️💰$60今次嗌嘅花甲粉无格外加配菜 例如各款蔬菜或肉类(价钱~$6-10)所以基本配料只有金针菇同芫荽😗😗 花甲有20只左右 可惜比较细只🥲 香辣汤底鲜甜惹味😋 食落feel到小小麻添 粉丝好滑身 完全吸收晒汤底嘅辣味🌶️ 食到一啖接一啖🤤🤤 系味道好唔错嘅花甲粉!不过整体黎讲份量一般 比较适合小鸟胃嘅女仔 男仔应该就唔够啦🤥 套餐配左纸包饮品🧃 或者加钱转汽水🥤都得~☻ 回头指数:7.5 / 10 #Fatshit_ami #Lunchtime #元朗美食 #港式美食 #中式美食 #香港美食 #食好西 #花甲粉 #花甲 #香辣花甲粉
花甲年华(Yuen Long)

⌖ 鲜甜花甲粉(小辣)🍜🌶️
💰$60