2017-10-12 338 浏览
常常经过 Holly brown ,想试下但又觉得有点贵,加上总有不同原因,好少坐低可以慢慢食雪糕。今次,因为同行友人有 voucher ,所以一齐去试下。口味选择其实唔少,朋友喜欢vanilla ,所以睇完一大轮,左谂右谂, 最后都系拣左Vanilla Thriller 。见住店员系度炒雪糕,其实几得意。不过以炒雪糕为主打都开到专门店,我系觉得有点意外。因为炒雪糕其实都系 gimmick 野,大概都系将材料混合埋一齐。完。我觉得味道不过不失啦~同想像中无咩分别,都系 Vanilla 雪糕再加配料。讲雪糕质素,我又觉得佢无moveinpick 咁好食。$60@ 我觉得贵左 d~~Waffle 食到尾又开始淋淋地,唔系太好食。当然,价钱包埋环境,你又可以悠悠闲 hea 下既。不过,如果要揾地方 hea, 应该都有其他选择既。

今次,因为同行友人有 voucher ,所以一齐去试下。

Vanilla Thriller

见住店员系度炒雪糕,其实几得意。

Waffle 食到尾又开始淋淋地,唔系太好食。