2024-06-03 195 浏览
前排喺Klook见到和牛买一送一优惠,平均每人都只系600左右,所以谂都唔谂即刻买左。我地买左最贵𠮶个餐,除左头盘𠮶D冇得再叫之外,其他menu上嘅都可以无限叫,款式都几多,牛有27款,仲有牛肉刺身、牛肉寿司呢D比较特别嘅野。讲返个头盘,讲到明食完冇得再叫,咁我嘅对佢嘅期望就会比较高,但除左一开头个极上夏多布里昂油脂比较丰富同埋较为嫩之外,其他肉类都好一般,总括而言大部分肉类都好鞋好多筋。如果原价系$1300一位的话,我会觉得个质素对唔住个价钱。海鲜的话,虎虾同甲罗烧系OK嘅,虎虾够大只,肉身弹牙;甲罗烧蟹膏味道好香;而其他例如青口帆立贝系完全冇味道的。其他有得任叫嘅值得一赞嘅系D炸物,真系即炸同埋真系炸到外脆内嫩。其余嘅都系普通质素。Btw,店员服务态度好好,得闲行过都会提醒下我地要点整会好食d,又会问我地d食物o吾ok,但呢个食物质素都真系好难会再返黎食。

F餐 - 头盘极上夏多布里昂
F餐 - 头盘海鲜