2023-12-04
其实呢间嘢都开咗好耐,喺度附近都冇类似嘅石板烧肉,心血来潮想试吓,就入左去入到去烟雾弥漫,好明显抽风系统唔够,好大阵油烟味。环境真系一般般,而且啲枱好油,好似冇抹过咁。自助沙律包,白饭任装,仲可以食紫菜,仲有个汤可以任饮,汤渣有牛肉粒同洋葱粒。净系食呢啲都已经可以好饱⋯咁我就叫咗个餐食,其实性价比几好,肉方面都唔错,强烈推荐加钱食牛舌芯。超好味。然后再加多$12有汉堡扒。性价比好好。如果要自己喺出面买牛肉食,一定唔止呢个价钱。其实有好多餐拣我拣咗个澳洲和牛+韩牛+美国牛餐。所有油脂分布都算好,非常有牛味。提提大家,因为呢个系石板烧肉,千祈唔可以放太耐,否则会干晒。当唔够热嘅时候就要叫店员帮手换石板,千祈唔好怕麻烦。Overall嚟讲,性价比超高!值得推荐!
自助沙律
石版烧肉
Overall嚟讲,性价比超高!值得推荐!