2019-05-12
Simplylife Foodplace (中环)中环花园道三号冠君大厦6号舖-----Pad Thai($62) simplylife一向都系行偏贵价ge西式快餐路线 唯独系呢间分店 西餐 港式碟头饭 泰国野等等都有卖~而且价钱比一般ge simplylife亲民 ~虽然行相对平价ge路线 但佢食物水准并唔差 pad thai 炒得好惹味又唔油腻 有炒蛋有虾米有花生🥜有韭菜韭黄 整体调味都不错 虾虽然系冰鲜 但处理得唔错 无咩冰鲜味 亦爽口弹牙~另外 呢度装修同其他simplylife都系行同一风格 环境舒服 又唔会赶人 好适合中环金钟ge上班族收工约朋友黎食下饭倾下计~😊-----👶🏻B仔整体评价:8/10个👍🏻👶🏻B仔抵食程度:8/10个👍🏻(呢个环境价钱ok 唔需要加一)👶🏻B仔环境评分:8/10个👍🏻👶🏻B仔味道评分:8/10个👍🏻👶🏻B仔回头机会:8/10个👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齐吞食香港啦!🤤#swallowcentral
中环花园道三号冠君大厦6号舖
👶🏻B仔整体评价:8/10个👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:8/10个👍🏻
(呢个环境价钱ok 唔需要加一)
👶🏻B仔环境评分:8/10个👍🏻
👶🏻B仔味道评分:8/10个👍🏻