2025-01-19
性价比不高的all day breakfast($118) lunch set, 沙律或餐汤二选一,㨂了沙律,一般水准,朋友点了餐汤较好,当日是南瓜汤,够热同埋食到有南瓜蓉,可惜份量太细。讲返个all day breakfast,觉得有点失望卖相是okay的,但觉得系欠奉了应有的特色和水准,第一呢个set无烟三文鱼及茄汁豆,呢两样都系All Day Breakfast嘅灵魂,改为沙律菜同埋焗黑糖面包,令人觉得好唔抵食。同埋烟肉、肠香都似系半煎炸咁去煮,烟肉实在太干,好难咬肠仔亦都系偏干身,而且size比较细,啡菇同样系唔太理想,味道ok,但整到个卖相唔太吸引(望上去好干身咁)…蛋同薯仔系个set入边较为好食既! (图中见到一细碗既系牛油) 而个set入边既哈密瓜系要赞嘅,新鲜同埋都甜嘅最后,想讲嘅系餐饮包一杯$32的餐饮,咖啡嘅话Americano或者Espresso选择,其他latte Cappuccino等咖啡就要再补差价,$32唔㨂咖啡类仲有其他一般嘅热饮,我就拣咗一杯柚子蜜(正常水准),朋友㨂了espresso就偏苦(可能我太唔习惯吧)整体而言,水平一般,无咩服务(要自助落单)
整体而言,水平一般,无咩服务(要自助落单),座位较细,应该唔会再去,因为性价比不高!唯一是地点很方便,近地铁又在商场内,很容易揾!