🌟金泽铁板烧一人前 $398🌟.🔸沙律+前菜用料新鲜,清新! 前菜系关东煮,味道清香甘甜,清一清味蕾好开胃😗🔸龙虾(原只)酱汁有好浓厚虾味,龙虾好弹牙,加埋一齐食鲜味十足🤗🔸美国牛肉薄烧虽然话薄烧但一啲都唔薄,牛肉肉香浓郁,带有少少咬口,点埋酱汁更加惹味🤤🔸迷你刺身丼 (3选1)有三文鱼亲子丼、火灸左口鱼边丼、蟹肉三色丼,我同朋友拣左三文鱼同火灸左口鱼,一样咁高水准,鲜味👍🔸面豉汤+甜品好有诚意,加左虾特别好饮;甜品系蕨饼,唔太甜,推介👏🔸芒果小丸子日式刨冰 $98意犹未尽加咗个刨冰,鲜甜芒果,再加烟靭小丸子好食~✨今晚仲特登加埋清酒free-flow $600,试左几种唔同种类嘅清酒,驻场唎酒师就好似一本行走嘅清酒字典,帮我地拣到最适合嘅清酒,配铁板烧唔同菜式,饮得好满足!✨🔸荣光富士 Leap Year 爱山 纯米大吟醸口感醇厚、圆润扎实。带有新鲜果香花香,酸度细腻,配前菜饮清甜~岩岩好 😌🔸米鹤 纯米大吟酿 雪女神 超辛使用山形县自家开发酒米,带一点谷物味道,系清爽嘅口味🫶🔸农口尚彦 本酿造 无滤过生原酒偏清爽口味,酒体顺滑,有清新的梨香味👍.🔸寒菊铭酿 晴日纯米大吟醸山田锦×赤
🌟金泽铁板烧一人前 $398🌟
🔸沙律+前菜

🔸龙虾(原只)
酱汁有好浓厚虾味,龙虾好弹牙,加埋一齐食鲜味十足🤗

🔸美国牛肉薄烧

🔸迷你刺身丼 (3选1)

🔸面豉汤+甜品
好有诚意,加左虾特别好饮;甜品系蕨饼,唔太甜,推介👏

🔸芒果小丸子日式刨冰 $98
意犹未尽加咗个刨冰,鲜甜芒果,再加烟靭小丸子好食~

🔸荣光富士 Leap Year 爱山 纯米大吟醸

🔸米鹤 纯米大吟酿 雪女神 超辛
使用山形县自家开发酒米,带一点谷物味道,系清爽嘅口味🫶

🔸农口尚彦 本酿造 无滤过生原酒
偏清爽口味,酒体顺滑,有清新的梨香味👍
🔸寒菊铭酿 晴日纯米大吟醸山田锦×赤磐雄町生原酒
带有微气泡感同果香,果香同酸度非常平衡😍

🔸大仓 特别纯米 爆辛+22 山废纯米 无滤过生原酒
是日最深印象嘅清酒,我叫佢做水瓶座之清酒,因为独特,多变~辛、酸层次分明,余韵回甘,系过瘾之选,热饮更有风味‼️
🔸翔空 Alcoholic Strawberry
是酒造首款使用水果为副原料嘅作品,带浓郁士多啤梨香气,好似饮紧smoothie咁,甜度适中,士多啤梨风味和米味好和谐,同甜品特别夹🤩