2021-08-02 279 浏览
今日去咗雅兰中心和民食午餐,而家和民舖头一分为二,另一间做咗意粉狂热,佢而家有每日限定优惠既午餐,多左好多选择,价钱比以前平咗好多,我𠮶日食咗一个系温泉蛋牛肉丼饭配沙律配茶碗蒸配柚子蜜梳打仲有个汤,都系$69蚊,简直系经济实惠,系O L放lunch之选。佢嘅茶碗蒸入边系足料,令到我哋好有惊喜,一个女仔其实食完都可以顶到去夜晚☺️座位坐得舒服,有卡位可以慢慢坐同同事倾偈,而上菜速度都好快,我觉得比起吉野家咁抵食👍🏻而下次我好想试星期五嘅天妇罗🍤,因为平时出面食天妇罗都好贵~但系佢而家午餐系同一价钱真系好抵,下次一定会再帮衬,唯一唔好系𠮶度收电话收得好差,完全上唔到网🙈