2022-04-12
我通常都会㨂中午食日式铁板烧,价钱在我可接受的范围,同时又可以享用高级的铁板烧,性价比好高。由于想食海鲜,我地三个人齐齐叫咗商务套餐,有清酒煮蚬,鱿鱼,蟹脚等,方面就有薄牛肉同埋猪肉卷。由于我哋三个都唔系咁钟意饮酒,所以个清酒煮蚬就觉得一般,好重酒味。牛肉同猪肉都系好好味,最钟意食薄切牛,配啲葱同蒜,好惹味。本身觉得板烧有猪肉,好似好蚀底咁,但系呢个猪肉卷有少少似北京填鸭咁,个皮好脆好香口,而肉质好嫩好Juicy, 大推!!呢间餐厅最特别系食完铁板烧之后,会邀请你去另外一个corner,饮埋杯餐饮,即刻可以慢慢坐之余,餐厅可以空返铁板烧为比第二台,我地唔使食完急急脚咁走。另外,同朋友我生日,可以带蛋糕上去,有蜡烛,仲唔收切饼费。餐厅安排好贴心。