2021-12-08 700 浏览
之前未嚟过,第一次你就食生日饭。一直都听闻聚福楼喺屯门好高评价,但食完就好失望,因为只系装修好靓 风格精致好适合打卡,但系食物性价比低….食完发现呢间餐厅嘅定位其实系酒吧餐厅,主要叫杯酒加小食 倾吓计,不过!不过佢啲酒都麻麻哋,唔系杯杯得……😮‍💨算系好饮嘅cocktail 超普通冇乜特别 唔信你试吓但系想喺度特别多谢当晚𠮶位侍应姐姐,我倒泻咗杯酒 佢好细心清洁完,最后仲比多杯我🥺虽然唔好饮 但系都多谢佢🙏🏼好有礼跟住讲吓啲嘢食 基本上全部都好失望…..或者咁讲,定位系酒吧餐厅的话,大家唔好对食物出品太高期望😂分量细,薯条好淋 + 鱼手指唔好味$78原来系CP鸡翼,仲要咁细份😵‍💫嬲冇乜蟹肉嘅蟹肉意粉,味道正常黑松露意粉 素食嘅,最正佢煮意粉时唔落盐 所以个粉无味,后期煮紧意粉再落盐 但系搞唔匀 一忽忽好咸🥲惊吓之作😂超低性价比咩意思呢?话明Paella海鲜饭 但系只系普通炒饭底加洋葱辣肉肠,上面啲海鲜质素差,然后成个饭超级细,惊吓位系块猪扒!做乜加猪扒啫?加还加 仲要好难食…块猪扒又干又无味,最后变得九唔搭八一贯餐厅有嘅问题,牛扒唔香,煎到肉质干柴,根本唔识煎扒🤷🏻‍♂️比完钱真系好失

黎明来到

算系好饮嘅cocktail

Pineapple and Passion Fruit

超普通冇乜特别 唔信你试吓

鱼手指配薯条

分量细,薯条好淋 + 鱼手指唔好味

CP鸡翼

$78原来系CP鸡翼,仲要咁细份😵‍💫嬲

争咩吖,沟埋做蟹肉蟹膏吖,笨

冇乜蟹肉嘅蟹肉意粉,味道正常

黑松露先生,算啦⋯我姑且放过你

西班牙海鲜饭配日本猪扒

惊吓之作😂超低性价比

这个西冷不太难

比完钱真系好失望,咁样嘅价钱如果真系想食好嘢,可以去V city天魔试吓威灵顿牛柳,或者一田买块牛扒 返屋企开YouTube学下点样煎仲好过
黎明来到