2020-02-26 2282 浏览
住咗喺南区咁耐,终于留返系自己区揾啲好嘢食👏🏻👏🏻 屋企人知道黄竹坑呢度开咗Ovolo southside 呢间酒店,揾到原来上边有Komune呢间餐厅,就决定星期日brunch period 黎试吓佢Brunch $268/person,其实唔算平,一上到你竟然冇乜位叫我地坐厕所出边嘅枱🥺🥺坐椅同枱嘅高度唔一致,食嘢嘅时候都有啲辛苦。。。佢啲salad同埋dessert都系可以去自助吧度拎! Appetizer 有牛油果酱嘅包,芝士薯波等等冇咩特别,反而salad bar 有烟熏三文鱼几惊喜😍正餐有几款可以拣,carbonara,牛肉汉堡等等,味道都系麻麻地,个人就觉得性价比太低啦反而甜品方面几出色,虽然款式得好少但系都几好食😋

反而甜品方面几出色,虽然款式得好少但系都几好食😋