2019-04-08
奶盖支持者今日去到yoho mall comebuy,同朋友行开街,远处成日听到同见到佢喷烟,又心郁郁想试下有冇乜特别。同传统餐牌唔同,无写明啲野几钱,变左好似车仔面咁嘅模式,有一个底,加呢样加果样,俾钱果刻先知道原来加左咁多钱,哈哈。我问职员厚奶喺咪即系奶盖,佢话奶霜先喺,于是就叫左呢个。不过好失望啊!因为完全饮唔出有奶盖味道,又无cream味又无奶味,又食唔到厚盖感觉,同一杯普通奶绿无乜分别,不过绿茶都算浓,几香嘅茉莉味。我仲加左小芋圆,比较少见嘅配料,芋圆都算烟韧同有芋香味,不过唔算好多粒,一阵间就饮晒了!整体不过不失,不过我下次唔会再试了,哈哈,性价比不太值,无乜特别,但又偏贵,不会被喷烟吸引了。✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜爱我写既食评📝,麻烦帮帮手比个爱的鼓励❤️,我会写更多丰富既食评比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨