2023-11-16
喺Openrice见到夜晚9折,于是就book咗呢间Cafe。一去到就知道中伏,menu只有2-3页系正餐,其中1页系沙律及all day breakfast,几条菜加牛油果就差唔多$100,同朋友2个人叫左意大利饭set dinner($188)连一碗汤及饮品一杯及牛肉burger($148),味道一般,份量略嫌少咗D,牛肉汉堡仲系“鞋“嘅。环境方面,只有外面几张枱系靓DD,入面其他位置都系好普通,呢个价位绝对有其他更好嘅选择。但因为正正系美丽华入面,所以好大部分嘅钱系人俾租金嘅。至于员工方面,正当我同朋友讨论紧d野食嘅时候,有个店员就不断徘徊,虽然可能系想及时为我地落单,但令人有少少唔舒服。正因为太少选择又贵,所以谂咗一段时间都未拣到食咩餐。呢间Cafe长时间有9折,其实都系免加一咁,但系性价比一般,味道不过不失,绝对唔推荐!
意大利饭及牛肉汉堡