2022-01-29
#灰到食零食呢款零食我由疫情之前就bookmark左,谂住去日本要买返嚟😢点知而家香港都买到🤣-🔻 Press Butter Sand焦糖奶油夹心饼(9件) $188饼干存放期为两星期,夹心饼干偏硬同厚身,食落第一啖有淡淡焦糖香气,然后牛油奶油馅同我阿妈平时整嘅味道都一样,整体真系冇惊喜😟-👅食后感:可能期望愈大,失望愈大😢一件廿蚊,味道咁普通,我就无下次啦🥱-👀个人喜爱度:5.5/10-🚩 PRESS BUTTER SAND (铜锣湾)铜锣湾轩尼诗道555号崇光百货B2楼31号舖-#美食 #香港美食 #homekong #hongkong #hk #hkfood #foodie #hkfoodie #香港 #홍콩 #맛집 #홍콩맛잡 #dessert #甜品 #디저트#pressbuttersand#日本#간식#零食
👀个人喜爱度:5.5/10
🚩 PRESS BUTTER SAND (铜锣湾)
铜锣湾轩尼诗道555号崇光百货B2楼31号舖