2024-12-04 172 浏览
🗝️ 科学园 | 性价比高韩式炸鸡 | Chimac`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹成日话科学园无野好食,no no no, 呢个谂法已经outdated啦~科学园入面原来有唔少餐厅方便附近嘅居民,今日我就去咗Chimac 食dinner! 平时都成日叫chimac嘅外卖炸鸡🍗🐔,Lunch都会去下,dinner 真系第一次🫢🧀芝士熔岩火锅炸鸡 配炸薯条、酸萝卜 $78见到个名都觉得好吸引~烧溶嘅芝士配上香脆嘅无骨炸鸡,啖啖都系肉!配西兰花都好好味~ 最意想不到原来底下系饭黎!芝士捞饭拉丝简直就系绝配~~仲有薯条同埋开胃解腻嘅酸萝卜添!呢个价钱抵到烂🧀炭烧汉堡蛋盖饭 $64最近都成日食汉堡扒饭~ ~ 呢个汉堡饭系性价比之选~ 除咗有好厚又充满炭烧香气嘅汉堡扒,仲有滑蛋盖饭,蛋煎得好香滑完全唔老,配饭一流~🧀炸蟹饼 $20受欢迎嘅炸蟹饼,味道酥脆可口!中间有蟹肉同埋薯蓉,有唔同嘅口感`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹🅕🅞🅛🅛🅞🅦 @jujubeeshare#eatwithJJB#JJB沙田#JJB新界区2024/11
🗝️ 科学园 | 性价比高韩式炸鸡 | Chimac
#JJB沙田
#JJB新界区
2024/11
⊹ ₊˚⊹ ₊
CHIMAC (香港科学园) (沙田)
沙田科技大道西5号白石角香港科学园一期企业广场地下S017号舖
@chimac_hk
#chimac #foodie #food #炸鸡 #芝士 #汉堡扒饭 #科学园 #科学园餐厅 #科学园美食 #香港餐厅 #sciencepark #hkrestaurant