2021-01-23
今日上完西班牙文同呀妹会合,佢话想行D2 Place 所以今日系附近揾野食,佢话想试pizza, 于是我就同佢去左呢间小店Lunch set 要左一个pizza, pizza 都算多款,12吋正常价啦,呀妹钟意食芝士所以我地要左四式芝士pizza($138)浓浓芝士味而且唔会太油腻,薄底咬落脆脆地,同我系其他pizza 店食到唔同既系佢有浓浓blue cheese🤣有人觉得重口味,但我几中意呢种发霉味,所以呢款cheese pizza 钟唔钟意就见人见智啦反而大虾Caesar salad有惊喜😆生菜睇得出好绿好新鲜,食落爽口卜卜脆,加埋芝士调味,同油腻既pizza 最夹我地仲加左$28要左parmesan chicken wings 好香牛油蒜蓉味,呀妹4只食左3只,不过我觉得略嫌多油野饮方面我要左hot coffee, 店员话系即磨👍🏻饮落水准都可以,妹妹要左荔枝青柠梳打,几清新爽口最后上既甜品tiramisu 比较creamy, 个人认为平平无奇,可叫可唔叫🤔