2025-02-24
星期日想休闲咁食个lunch,拣左呢间餐厅,环境都几舒服!❤️白酒煮活蚬配蒜蓉包每只蚬都好大只仲涨卜卜,食落好鲜甜🤩! 酱汁亦好入味,配香脆蒜蓉包好正呀!😋自家制喇沙汁海鲜扁意粉喇沙汁嘅意粉好少见,但又估唔到几衬㖞😝! 味道好香仲有好多海鲜,意粉又弹牙,整体都好丰富!😚黑蒜酱炸薯条好大盘呀真系😲! 黑蒜酱够哂香浓,配薯条真系啱哂🤗,本身都好够味但沾埋茄汁估唔到感觉冇咁漏仲香左!😋姜味麻糬窝夫配黑芝麻蓉及香草雪糕呢到甜品都好多选择🥳🥳,窝夫入面全部都系麻糬,口感好好🤤。另外仲带有淡淡姜味,又唔会觉得辣,配搭黑芝麻蓉同雪糕甜甜地味道好丰富🤩肉桂苹果金宝法式千层酥配以香草雪糕呢个真系有惊喜,千层酥超级松脆🤩🤩🤩! 一层层嘅口感完全食得出,肉桂苹果金宝味酸酸甜甜好解腻,食哂都冇问题🤤👏🏻👍🏼Americano食咁多甜野配返杯咖啡就啱哂啦,仲要都几大杯架☕玫瑰蜜桃果茶甜甜地非常香果味,饮落好舒服🍵🥰
白酒煮活蚬配蒜蓉包
自家制喇沙汁海鲜扁意粉
黑蒜酱炸薯条
姜味麻糬窝夫配黑芝麻蓉及香草雪糕
肉桂苹果金宝法式千层酥配以香草雪糕
Americano
食咁多甜野配返杯咖啡就啱哂啦,仲要都几大杯架☕
玫瑰蜜桃果茶
甜甜地非常香果味,饮落好舒服🍵🥰