2021-10-06 135 浏览
好耐都未返过日本既乡下,要去返件比较日本既居酒屋食饭来平衡下心情。我已经来过呢间三川第三次啦,觉得好日本,食物性价比好高!几旧水又个刺身拼盘,d 鱼,贝类又够新鲜,仲想点?新鲜大拖罗、金目鲷、银鳕鱼、羽太、带子、北寄贝、牡丹虾同法国生蚝。特别系个新鲜大拖罗,好Juicy,啲鱼油「必」晒出嚟。上网见到好多人叫大啡菇加明太子,咁当然系照跟啦,又真系几值得推介㖞。芝士铺系明太子面,咬落去有唔同嘅口感,芝士搭住𠮶种香味。朋友好钟意食牛舌、鸡肾、鸡皮、鸭舌、墨鱼咀,我比较钟意鸡肾同牛舌,厚身得来有味道同可以点辣酱。值得一提嘅系佢嘅辣酱,佢虽然系好辣,但系点左都仲可以食到食物嘅香味!白鳝块皮好脆,都系值得推介嘅!性价比超高!

性价比超高!