2023-10-09 1394 浏览
前排同一位同事推荐呢间位于调景岭嘅牛肉火锅放题,话呢度性价比好高㖞,一于黎试下啦!餐厅位于大型商场入面,搭地铁去非常方便。餐厅装修整洁,店员工作勤快。呢度有个好企理嘅自助火锅料区域,可以自己夹丸类、菜类、菇类、豆腐、面等,食材颇新鲜。酱料区都系全自助嘅!汤底选择好多,除左好多火锅餐厅都有嘅清汤、麻辣等汤底之外,呢度亦有比较特色嘅选择,例如我地当晚选择嘅「博多美人骨胶原啫喱鸡白汤」同埋「关东风寿喜烧」。我地当晚食嘅系$199嘅「美国特选牛肩胛」套餐,牛肩胛脂肪分布均匀,牛味十足,而且切得啱啱好,唔会太厚或者太薄,所以口感好好。除左牛肩胛之外,亦可以无限encore羊卷肉、鸡腿肉、豚肉等。我特别钟意羊卷肉,因为好新鲜好juicy!饮品方面,钟意饮啤酒嘅可以加钱order,我地当晚就无饮啤酒,因为樽装绿茶、可乐等已经够晒。甜品方面,呢度嘅雪糕系好高质嘅,好彩有留肚食。

甜品方面,呢度嘅雪糕系好高质嘅,好彩有留肚食。
  • 美国特选牛肩胛