2023-10-31 56 浏览
上次经过呢间冰室已经想试,今晚一于同老公去试吓!今日好肚饿,总共叫咗三样嘢叫咗个点籽小炒王,鸡扒拼鲍鱼同埋三宝炒乌冬。小炒王超有镬气🔥超多料。韭菜加埋烟鸭胸,餐肉同鱿鱼一齐炒,口感十足,好惹味!😊👍🍗个鸡扒拼鲍鱼,我哋叫咗加黑椒汁。当啲汁加咗落个铁板度,就即刻有吱吱声,好正😆😆闻落劲香🤤同埋第一次食铁板系有鲍鱼,好新奇!😻鲍鱼好新鲜,食落好爽口。个鸡扒煎得好香好脆仲好有肉汁,非常惹味!👍🥢最后就系三宝炒乌冬,三宝呢就有烟鸭胸,餐肉同鱿鱼,份量好够,好足料!!乌冬炒得够干身,面质唔会太淋,仲好烟靭!🎉三样嘢加埋份量超大又足料,系一餐丰富嘅晚餐🫰🏼总括嚟讲,餐厅座位阔落,卫生程度非常好,食物材料丰富,份量足,系一间高质嘅冰室!🌟
上次经过呢间冰室已经想试,今晚一于同老公去试吓!

🎉三样嘢加埋份量超大又足料,系一餐丰富嘅晚餐🫰🏼