2023-06-24 1135 浏览
早排喺西环附近有啲野做,整完嘢就睇吓附近有咩食,都系想以下桃姐,见到呢间大头虾餐厅食越南嘢,都几吸引,就入咗去啦。哦,原来仲有下午茶,价钱好吸引,我地三个人嗌咗劲多嘢食😆呢度系鸡扒喇沙汤米粉,个喇沙汤超好味,鸡扒份量都好多,呢个下午茶真系性价比劲高!呢个朋友食嘅熟牛肉汤河,个样唔系几吸引,但系识落就真系惊为天人, 30几蚊,但牛肉有牛肉味,系软熟嘅,真心好食,仲有个河粉,滑到不得之了,个汤底都好正,虽然我拣嘅喇沙都好好食,不过要拣多次,我会拣呢个牛肉汤河😆😆跟住到呢个猪扒捞檬,猪扒劲大份,好食嘅!天气太热,每人都拣咗𠮶啲好肥嘅嘢饮😆咸柠七,红豆冰,冻柠茶坐喺度倾偈忍唔住再嗌其他小食,猪颈肉劲Juice !另外串烧猪同鸡,质素一般,再加多个香茅牛肉法包,呢个就真系多咗啦,试过一次就算喇😂
哦,原来仲有下午茶,价钱好吸引,我地三个人嗌咗劲多嘢食😆

跟住到呢个猪扒捞檬,猪扒劲大份,好食嘅!

天气太热,每人都拣咗𠮶啲好肥嘅嘢饮😆咸柠七,红豆冰,冻柠茶