2022-05-30 27 浏览
今日去咗D2 place揾食, 一上一楼就见到间好特别嘅西餐厅, 喺golf练习场入面. 经过见到晚餐仲做紧买一送一, 咁抵唔系唔试下吗?蕃茄浓汤 - 好香蕃茄味, 热辣辣, 份量都好足. 浓度啱啱好, 配埋餐包食perfect👍🏻值得一赞个蒜蓉包非常香脆烟三文鱼沙律 - 份量都系非常之大, 有三片三文鱼. 菜系新鲜嘅, 无苦涩味, 略嫌橄榄油重手左少少, 不过味道认真唔错香煎三文鱼柳 - 卖相已经好吸引, 三文鱼煎得啱啱好, 层皮微㶶所以好脆. 但系鱼肉又无overcook, 入面仲系粉红色, 好juicy, 高质! 配埋酸酸甜甜嘅柠檬汁, 好醒胃👍🏻👍🏻蜜糖芥末烧西班牙黑毛猪鞍 - 今晚vip! 首先份量已经好大, 原只猪斧头上, 仲要味道非常得. 食猪鞍最惊唔熟同过熟, 哩个好难得拿捏得刚刚好, 咁厚都可以保持肉质鲜嫩同外皮卜卜脆, 加埋个蜜糖芥末酱平衡番猪扒嘅肥腻, 我食哂成份都无饱滞感, 绝对惊喜👍🏻👍🏻👍🏻性价比好高,下次一定番食⭐️

性价比好高,下次一定番食⭐️