2022-06-01
立鮨听个名仲以为系立食,但这里是提供座位亦都好自然同朋友倾咗好耐计,而且有种感觉好似飞咗去一趟日本咁tim✈️谂起想当年去旅行认识你😌🥢食物🥢💥严选火炙盛合$112(火炙三文鱼/北海道带子/左口鱼边/中吞拿鱼腩/松叶蟹脚)火炙令到鱼油更香,中吞拿鱼腩入口有少少溶化嘅感觉😋带子大大粒好鲜味;不得不提松叶蟹脚,浓郁鲜甜蟹味,令人好回味👍🏻💥赖尿虾配蟹膏樱花虾寿司$25: 这款我都是第一次食,两者真系好夹👏🏻蟹膏令到赖尿虾更加鲜味,上面仲有樱花虾增加口感,必点👍🏻💥火炙大吞拿鱼腩海苔寿司$50: 用紫菜包住就咁食特别奢华感,加上用了火炙,令入口即溶嘅吞拿鱼更添香味。💥牛油果寿司$9: 外型好Q😂牛油果好大块㗎,小心容易饱肚!💥鳗鱼寿司$20: 口感好肥美,烧得好香,menu有提及有少少骨,我食落可以接受,因为系极细骨。💥迷你三文鱼籽饭$58: 估唔到迷李份量都唔少,饭粒已调好味~基本上不用落豉油,而且铺满了大大粒鲜甜既三文鱼籽,超满足☺️💥萤光鱿鱼军舰$38: 这款是期间限定,鱿鱼爽口,酱汁甜甜地几好味😋💥松叶蟹肉海胆寿司$38: 一丝丝既松叶蟹肉很鲜味,而海胆劲鲜甜,心心眼又出现😍我哋仲叫咗好
🥢食物🥢
我哋仲叫咗好多寿司,呢度款式够多又好新鲜,价钱唔贵性价比都几高,特别火炙做得好出色,会再嚟帮衬😋