今日同朋友一齐去咗呢间日本餐厅食嘢,整体质素都几好,环境阔落舒适,灯光柔和,成餐饭都食得几舒服😆👏🏻我哋分别叫左令极上鱼生丼、角切鱼生丼同温泉蛋火山牛肉丼!首先,我介绍咗令极上鱼生丼先,送上枱已经觉得好吸引🤩,因为啲刺身摆放到好整齐!望到都觉得好丰富,里面有大吞拿鱼腩,日本海胆,深海池鱼,帆立贝,金目鲷,三文鱼,赤虾,油甘鱼!然后,又系另一个好丰富嘅角切鱼生丼,呢个就冇头先𠮶个咁多种类,不过都够食,整体质素都好好。呢一款里面就有赤身、三文鱼、剑鱼腩、金目鲷、深海池鱼、油甘鱼、三文鱼籽!呢两个鱼生饭😉我都觉得几好食㗎👏🏻最后,仲有一款就系温泉蛋火山牛肉丼,钟意食牛肉嘅朋友唔可以唔叫!呢个饭嘅牛肉口感都几嫩,仲要好香牛肉味!一次过食咁多牛肉真系好满足😋
我哋分别叫左令极上鱼生丼、角切鱼生丼同温泉蛋火山牛肉丼!

呢两个鱼生饭😉我都觉得几好食㗎👏🏻