2020-03-08
有罢市 有派水既小黄店💛呢间我哋之前已经喺西环𠮶间分店食过一次㗎啦 觉得佢好好食 同埋性价比超高 今次我哋就去左北角分店度食 因为我地实在太耐冇食过寿司啦😭真系好挂住🤤🤤不过我哋去到先发现佢同个佛堂有啲近🙊不过佢有比消毒搓手液比你亦都有帮你量体温先入去食 我谂应该ok既🙊🙊😎·珍宝帆立贝$30呢一个真系超正 睇相都见到佢有几大粒😍😍系好新鲜同埋好好食 而且食落去 超满足 推介大家一定要食呢一个🤤·牡丹虾$38呢一个我男朋友又系话超正 佢系好新鲜 同埋真系好大只 而且个虾头入边有超多虾膏我男朋友超满意🦐虽然系真系贵少少 但系品质真系唔错😋😋·鲜寿司(12贯)$155我哋嗌左一个12件寿司拼盘既lunch set 佢大致上黎讲个质素都唔错 不过我觉得普通寿司黎讲我自己会钟意寿司郎多少少 好似好食啲keke🤤但系佢有好几件寿司都做得好唔错 尤其系佢个黑松露油甘鱼真系超出色 佢个油脂比例好好 而且好夹个黑松露😍😍另外佢个海胆寿司同埋蟹膏寿司都出乎意料地几好食 完全唔会腥 好新鲜·牛油果软壳蟹卷$65呢一个都系做得好好食 佢个软壳蟹系真系即炸 而且好大嚿🤤🤤佢上面𠮶酱系一个Wasabi酱嚟嘅 几
珍宝帆立贝$30
牡丹虾$38
鲜寿司(12贯)$155
牛油果软壳蟹卷$65
呢一个都系做得好好食 佢个软壳蟹系真系即炸 而且好大嚿🤤🤤佢上面𠮶酱系一个Wasabi酱嚟嘅 几特别 我地本身仲以为系牛油果酱😂😂
火炙鳗鱼$26
呢一个又系超好食 佢个酱汁劲好 而且真系有少少炭烧嘅味道😏佢仲要好厚肉 所以超好食😋😋因为我哋觉得佢好好食 所以我哋再encore嗌左一个贵版嘅海鳗$40 但系𠮶个就麻麻哋啦 唔知系咪品种嘅问题 佢系薄身少少 同埋淡味少少 我哋就钟意平嘅呢一个普通鳗鱼多啲啦keke
#rbyeat
#rby小黄店