只系门面就都几有日本感觉☺️原来呢间日本野又几抵食㖞,食物质素都唔差,回头率都几高添餐牌先黎既系5大片三文鱼刺身,质素新鲜之余,重要系厚切架!虽然唔系腩位,不过都食到甘香既味道,唔错黎个午餐鳗鱼定食,见到个卖相大大份,感觉都几唔错,除鳗鱼丼外,重有日式蒸蛋,前菜沙律及面豉汤,整体份量都几多鳗鱼丼就都几高质!虽然佢既大小不足以放上原条一大条既鳗鱼,不过呢度都讲紧有半条鳗鱼,佢既质感都几厚肉,加上有大量鳗鱼汁,成个饭真系好正!每啖饭个口感都几有张力,同时,日本既珍珠米配合下,真系无得顶面豉汤入面嘅豆腐都真系几好食,宜家出面好多餐厅既面豉汤好多时都偷工减料㗎小食我就加左呢个烧三文鱼。我都系第一次食呢个要用到汤匙去帮手食,因为佢真系劲多肉,用汤匙食真系会有种啖啖都系肉既口感!用筷子食都真系搞佢唔掂味道调教得唔错,唔会太咸,而外层鱼皮系主要味道来源,并且炸得几香脆,所以鱼皮好食,入面既骨又重胶质,真系好正

只系门面就都几有日本感觉☺️

原来呢间日本野又几抵食㖞,食物质素都唔差,回头率都几高添

餐牌

先黎既系5大片三文鱼刺身,质素新鲜之余,重要系厚切架!

虽然唔系腩位,不过都食到甘香既味道,唔错

用筷子食都真系搞佢唔掂