2022-07-04 347 浏览
#chuchu食在元朗📍 一人前拉面🐷仔𠮶日接🐷收工就去左元朗试呢间拉面,系好多野食𠮶边,好易揾,门口都好日本🇯🇵唔记得几时见人赞过话好食,但有啲失望,尤其系叉烧!系抵嘅,拉面先70蚊!—————————————————————❣️ 白前 $78两个都系嗌白前,配料都系𠮶啲啦,叉烧、糖心蛋、笋、黑木耳、葱!叉烧系半生熟,虽然好大块但都几韧,有啲肥,又冇烧过见到啲人赞我真系😐平时唔食笋,但唔小心食左条都ok唔难食,木耳就都系咁啦爽爽地,拉面偏幼都唔差,汤底够浓嘅,打到有泡,不过有啲多味精!.❣️ 一人前饺子 $31饺子细细只,都有5只嘅,猪肉菜馅,冇乜特别,唔难食都唔系好特别😂应该有啲姜!—————————————————————不专业评分👅好味指数:6/10💰性价比:7/10👍🏻推荐:6/10—————————————————————🏡地址: 一人前拉面 (元朗)元朗建业街7号地下—————————————————————#chuchu食日本野—————————————————————Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻
#chuchu食在元朗

👅好味指数:6/10
💰性价比:7/10
👍🏻推荐:6/10
—————————————————————
🏡地址: 一人前拉面 (元朗)
元朗建业街7号地下
#chuchu食日本野
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食评都好认真打架

#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #人气食店

2022-06-26