2022-09-05 11 浏览
最近转左工,返工地点土瓜湾。呢间餐厅系老公介绍, 话之前同朋友黎帮衬过🍴, 抵食又好味。服务到位, 地方干净企理,叫我一定要去试下😚。于是同d同事放饭 try try 啦,老公果然无介绍错! 😝招牌去骨海南鸡👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一咬落去,果然名不虚传,皮薄又完全没有肥脂肪,鸡肉香味充满口腔,点埋酱汁就更加香口,个人比较喜欢点姜葱。姜、葱、盐比例岩岩好,令海南鸡更有鸡味椒盐龙王须👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻椒盐龙王须极邪恶,沾上的炸浆薄薄的一层,又做到香脆感。鱿鱼须又厚肉又大条, 咬落非常有口感。黄金脆炸鱼皮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻超级香脆而且松化,简直系必食!孜然牛仔骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻孜然很入味, 肉质质感幼滑细腻嫩滑且唔油腻。总结: 😋味道:5/5👔服务:4.5/5🧹卫生:4.5/5😄回头率:5/5☺️推介: 5/5

招牌去骨海南鸡👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
椒盐龙王须👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
黄金脆炸鱼皮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
超级香脆而且松化,简直系必食!
孜然牛仔骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
孜然很入味, 肉质质感幼滑细腻嫩滑且唔油腻。

总结:
😋味道:5/5