2020-10-08 172 浏览
好少嚟观塘,唔知原来而家观塘咁多好嘢食,仲开咗好多新商场,真系太耐无黎🤣。今日陪朋友食饭,佢带咗我嚟呢间黄店,劲黄,好开心!!🌟油甘鱼牛油果沙律 叫咗个沙律做前菜,牛油果同油甘鱼估唔到又几夹🧐!每款材料嘅份量都够多同新鲜,好健康🥳。 𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟丼瀛特选丼 $𝟷𝟾𝟾🔸三文鱼 🔸剑鱼腩 🔸牡丹虾 🔸海胆🔸三文鱼籽 🔸帆立贝好惊喜‼️冇谂过原来系咁大份,个碗仲好靓啱哂我呢啲港女🤣。啲刺身好新鲜👍🏻👍🏻,同埋全部都劲大块,好抵食!我最钟意个牡丹虾😍,啲肉质好绵好fresh,如果可以多一只就好🥺!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟明太子酱烧玉子 $26好耐都冇食过好食嘅烧玉子,唔知点解好多餐厅嘅烧玉子系冻冰冰,今次终于食到想食嘅味道。个玉子烧得劲香,金黄色,外边脆卜卜😚,唔使酱汁都好好味!❤️𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟蒜蓉烧茄子 $𝟻𝟾痴线㗎劲抵食!🤣边有可能呢个价钱食到咁大份嘅烧茄子!正系佢都已经收埋咗我嘅心,烧得又香又够多蒜👍🏻!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟天龙卷 $𝟿𝟾味道唔错,天妇罗炸虾炸得几香口,成个配搭好有层次感。不过个汁会有少少漏,建议share😆。呢碟嚟到嘅时候俾佢吓亲,旧饭大件都算,连块三文
,好开心!!

蒜蓉烧茄子

🌟蒜蓉烧茄子 $𝟻𝟾

天龙卷

🌟天龙卷 $𝟿𝟾
味道唔错,天妇罗炸虾炸得几香口,成个配搭好有层次感。不过个汁会有少少漏,建议share😆。呢碟嚟到嘅时候俾佢吓亲,旧饭大件都算,连块三文鱼都咁厚咁大块,抵食到呢🙀!
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎

🐈:呢间餐厅性价比极高💕!真系第一次见咁有良心咁货真价实嘅日本餐厅!每一样都好足料好大份,同埋好新鲜。最正系佢劲黄💛💛啲文宣劲多仲好靓!同埋佢会keep住播荣光🥺🥺,好正!要大力支持🙌🏻!

仲有就系员工服务态度超超超超好!照顾得好周到,值得一赞!
𓂀整体推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
油甘鱼牛油果沙律