因为工作关系今日去中环做嘢,做嘢前紧系食是靓午,用膳时撞正打工仔放饭时间,但都好好彩揾到位食饭,餐厅有上下两层,星期六日黎CHILL下应该都唔错💗食物质素如预期,够热够新解,一旧大啡菇加巨量黑松露酱,个人此为个酱多咗少少,食完好流,但以咁繁忙嘅时间佢出餐都想快,坐低5分钟就有得食,单叫都系$65,呢个价钱、质素同速度,绝对系适合各打工仔嘅(*^ω^*)但嘢饮方面我就一般般,叫咗杯Ice Americano,第一啖觉得咖啡偏涩,不过饮落好似有少少阵阵果香味(少许提子香味,唔知味蕾有冇坏了🤣),如果咖啡唔系咁涩,我会加返分的!跟餐嘢饮加$18。职员态度都亲切,咁繁忙嘅时间都会帮手送餐,唔加一我觉得OK啦,极体性价比几高🥰

2024-08-16