2024-02-16
除咗用qr code落主要嘅肉类之外🥩出面自助bar有多款丸类、蔬菜、熟食、同饮品选择 都几多种类🔥我地简左澳洲极上和牛+海鲜放题 有多款汤底选择 而我哋就拣咗寿喜烧加蕃茄汤底 一上枱见到汤底香甜浓郁 鸳鸯汤底味道唔错😆👍🏻我地呢款套餐可以任食澳洲极上和牛、澳洲谷饲黑安格斯牛、美国极黑牛、特选牛小排、PRIME美国肩胛肉眼、谷饲牛肩肉 新鲜之余肉味浓郁 唔会系雪藏货 个人泥讲 最钟意食澳洲极上和牛 纹理清晰 肥瘦均匀 好重肉味😆而佢哋嘅日本手打乌冬 真系好出色 爽口弹牙又幼身 一份两个人share啱啱好👍🏻仲有多款热食选择 甚至连关东煮都有😍坊间好少火锅店有👍🏻小食方面有我最爱嘅麻辣鱼皮 爽口弹牙又开胃❣️期间限定草莓祭 有多款士多啤梨嘅甜品 草莓糯米糍香甜软糯 而且可自行在饮品柜简野饮 里面大概有汽水、韩式饮品、台式饮品等 甜品有泡芙、豆腐花、布丁、雪糕机同棉花糖机
小食方面有我最爱嘅麻辣鱼皮 爽口弹牙又开胃❣️