中环街市精品超市Chef’s Market最近开左间新餐厅主打牛脂熟成黑安格斯肉眼扒同埋多款时令海鲜,性价比极高‼️必点非常IGable既 杂锦海鲜拼盘 用巨型贝壳装住🐚靓到不得了啊!二人份量,包括龙虾、生蚝、青口、北海道带子等等,非常鲜甜,配上多款酱汁提鲜💦另外食肉兽有福了,当晚既肉类都好高水准!有招牌 牛脂熟成黑安格斯肉眼扒 份量十足,牛肉味浓,肉质软腍烤牛骨髓伴红酒牛肋骨牛肝菌及番茄多士 香喷喷既牛骨髓,好少见咁大条😍照烧猪膝伴甜薯 猪肉软腍入味香烤羊架配黑松露薄荷酱伴烧薯 呢个坚好食,怕膻味既我都食到👌🏻其他仲食左龙虾海虾法式牛油软包、南美式酸辣腌海鲜、西班牙风味八爪鱼、泰式冬阴公脆鸡翼,都值得食架😚

另外食肉兽有福了,当晚既肉类都好高水准!
照烧猪膝伴甜薯 猪肉软腍入味