2023-07-01 53 浏览
有一段时间无去屯门市中心,本来同老婆想去食牛角放题,不过等的人都几多,而且上次食的质素觉得下降左好多,价钱都贵,所以今次就去左佐贺山田,唔系开左好耐,第一次试。门口等候的人唔算太多,可能系已经接近8点,等左唔算好耐就有位。入到去原来都好多人,但系d座位出奇咁阔落,而且张台好大,可以俾我点好多野,放到满晒,呢点真系好抵赞,唔会为左做多D客就整窄d位,坐得好舒服。服务生的态度都好友善,觉得待遇好过牛角好多。我食的系LV2的美国严选和牛放题,两人加埋服务费500松d,但已经有二十几种唔同口味的靓牛可以拣。店铺会先上一个头盘,有一口牛,和牛牛板腱,牛胸腩,好有牛味有肉汁。我地起势咁点,务求响100分钟内食尽拒,店员上菜都上的超快,呢头扫完QR code,一分钟左右就上齐,真系超赞。最最最低赞西系,d肉上到黎已经解冻,唔会好似石头咁硬,呢个真系真心觉得好好,因为去其他烧肉店好多时d肉上到都系未解冻,烧好耐先可以食,而且又难烧,呢个我加分唔少。除左牛之外,当然豚肉,鸡亦,海鲜都有,不过我食的级数选择就唔算好多。但系其实个人去烧肉放题都系冲住D和牛去,好少会点其他类别。拒的多春鱼几好食,连老婆本身唔

拒的多春鱼几好食,连老婆本身唔食鱼都食左4条,建议大家可以烧下。

除左主食之外,当然饮品,甜品都唔少得。呢方面系采用自助模式,外面有几个大雪柜任君选择。
饮品方面,

各式汽水,茶,水,样样区全。我拣左d苹果汁同芭乐汁饮,呢d真系好少见,味道唔错ga。
甜品有好多蛋糕仔同泡芙。

不过我食到真系好饱,所以只系食左一旧仔朱古力蛋糕。
最后系我同老婆都好钟意的雪糕柜,呢d任你食,北海道牛乳雪条,红豆雪条,芒果味都有。

100分钟的欢乐转下眼就过去,我同老婆都食得好满足。确实呢间烧肉除左性价比高之外,食物的质素绝对系物超所值,而且服务态度好低赞,用餐环境又舒服,我同老婆的评价都好高,下次再食烧肉都会拣呢间,真心推介俾大家,值得一试嘎!
2023-06-29