2023-11-08
今日放假行落虹桥揾野食🤤见到呢间餐厅好似新开张🤔所以入去试下啦一入到去环境都几整洁,大概有二十个位左右?可能系开放式厨房嘅原因,略嫌有少少油烟味🤭不过都影响唔到食欲🤭我叫咗一个All day Breakfast($98)再加咗一杯Ice Latte(原价$38,跟餐饮品有半价所以$19)今日唔算太多人佢地嘅上菜速度都算快,大概十五分钟左右就有得食🤤(Btw打完呢篇食评后见到其他评论话上菜速度慢,可能餐厅系繁忙时段所以耐少少🤔)讲返野食🤪All day Breakfast有沙律菜配柚子柠醋,窝夫两件,薯饼,大啡菇,蕃茄,牛油果,炒兰王蛋,仲可以比你拣要慢煮华味鸡鸡扒定系吉列猪扒,我就拣咗鸡扒🙈喺all day breakfast大概$98嘅时候有咁多野食,我觉得超抵,仲有值得一赞嘅位置系慢煮鸡扒佢地做到好嫩同埋炒兰王蛋出到黎系半生熟🤤够晒滑🤤另外咖啡果方面,我觉得不过不失,可能唔系好识饮啦🤭总括黎讲,埋单$117我觉得物超所値,性价比够高,见到佢地夜晚都仲有野食,睇过个menu应该系居酒屋嘅风格,店员仲话生啤买二送一,下次带埋女朋友过黎食夜晚🤭食完再写👍🏻赞👍🏻👍🏻👍🏻
另外咖啡果方面,我觉得不过不失,可能唔系好识饮啦🤭