2024-08-16 408 浏览
-今次真系开心惊喜大发现 性价比好高既边炉🫕简左120分钟任食既牛御品套餐☺️**送左每位一只新鲜鲍鱼同埋春阳茶事野饮**汤底方面 简左鸳鸯汤底 (牛品麻辣+元气养生)唔系讲笑 真系要咁样叫先岩🤣首先个麻辣汤底好香🥰预自有d鸭血系入面 唔腥 好夹100分~~😝之后元气养生 我冇谂过可以咁足料😱除左有鸡件外 仲吸引注目就系劲多人参😍基本上落D野食落去 夹亲上黎都有几条参丝跟住🥳牛肉既单品上黎讲 好正 疯狂n call 澳洲M9和肉同特上牛小排🥩🥩入口即溶 好重牛香味 油脂分布得岩岩好 真系任食唔嬲😎海鲜方面我推荐沙白 虾 + 手工虾滑🤓食落好鲜甜同肥美 虾好新鲜 d肉好弹牙🙂手工虾滑都系诚意之外 睇咁睇都见到好多原粒虾 食落好重虾味😆小食黎讲 盐酥鸡冇得输 炸好岩岩好 粉皮好薄 肉唔干🤪皮蛋豆腐 (涷食) 豆腐好重豆味好滑 仲有d葱粒系面 食落好fresh😋椒盐虾 佢嘅虾炸得好酥脆 同埋出面其他品牌都小见呢个小食选项 几特别😛另外自助区 真系多到吓亲我🫢配菜+炸物区 有多种唔同既丸 鲜菜 响铃卷 鱼皮、炸薯条、虾片 任您食🤭边谂到仲有大量熟食 (主食+小食) 好似卤肉饭 王子面 乌冬外😹仲
今次真系开心惊喜大发现 性价比好高既边炉🫕

海鲜方面我推荐沙白 虾 + 手工虾滑🤓
食落好鲜甜同肥美 虾好新鲜 d肉好弹牙🙂

小食黎讲 盐酥鸡冇得输 炸好岩岩好 粉皮好薄 肉唔干🤪

另外自助区 真系多到吓亲我🫢

仲有猪肚 炖汤 卤水萝卜 蒜泥青瓜 等等..
最后梗系甜品啦 大癫!!!!🤩

特别一提呢个D.I.Y. 真系好正 我谂都系得呢到咁正可以用黑糖黎整飘雪绵绵冰🍧
仲有劲多Toppings 例如 爱玉 芋圆 寒天等等..
Häagen-Dazs雪糕 有4大口味 大大桶🍦😘

牛品台式火锅