2023-03-07 1039 浏览
将军澳任饮任食炸鸡烤肉 呢间系我近期食过性价比最高 只系$166/位 将军澳同大埔有分店 讲多无谓 (餐牌睇图).新麻蒲韩国烤肉店联乘NeNe Chicken 推出左任食韩烧‼️每逢周三至周五 $166起任饮任食14款烤鸡同十多款烤肉 招牌/韩式甜辣/白郡主/蒜香酱油/初雪/芝辣初雪/大葱/秘枫糖/大韩厨师/青阳辣椒白郡主/队长辣/咖喱 / 青芥末白郡主/烟熏红宝石辣酱⭐️初雪/咖喱😋必点 大量甜芝士粉/咖哩粉⭐️韩式甜辣 😋叫韩式炸鸡必点 ⭐️大葱 😅只系原味 加左葱丝 小普通 唔建议👍🏻鸡肉仲要唔干 咬开有汁 可睇图.烧肉都多选择 但我最钟意系⭐️秘制猪皮 😋重酱汁 烧到皮位金黄色超正⭐️厚切新麻浦五花肉 😋韩烧冇可能唔点五花肉 劲厚👍🏻其他 护心肉 牛舌 猪颈肉都唔错.甜品得一款 唔提啦饮品得 七喜 百事only加$38任饮韩国啤酒加$28 任饮水果梳打加埋都只系$200.呢到黎到晚市唔多人 空间又够大炉边蛋食少少就好 唔系重点虽然keep住狂食肉 会好快饱但始终唔贵 食肉兽应该几易回本整体性价比高 会回头攰 简单纪录住咁多先.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodre
⭐️初雪/咖喱😋必点 大量甜芝士粉/咖哩粉
整体性价比高 会回头
攰 简单纪录住咁多先
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_将军澳
#新麻蒲BBQ (东港城) (将军澳)
地址:将军澳坑口重华路8号东港城二楼225号舖
⭐️评分:
味道:4/5
环境:4/5
服务:4/5
抵食:5/5
钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔
超感谢你嘅支持🙏🏻一齐见证我脂肪成长
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#将军澳美食 #大埔美食 #任饮任食 #韩烧 #炸鸡