疫情关系六点后禁堂食,好多餐厅都有🥡外卖优惠,今次外卖炒鸡只系💥半价劲抵💥仲要味道同堂食其实差不多!唔食辣既朋友餐厅都有其他选择嫁🤟🏻之前试过味增蜜糖都正✨✨🐔柳氏家辣炒鸡-2人份量($47)(🍚7.5/10)推介❗原价要$94先食到,外卖价真系好抵!仲系现场即叫即炒,拎到返屋企打开都仲好热辣辣🔥🔥份量适中有好多鸡肉,够哂两个人食!柳氏炒鸡系韩式辣酱味,辣度岩岩好有少少甜味,极有韩国风味。🍗鸡肉食落嫩滑入味,仲配有两款年糕条(原味/紫薯),够哂烟韧又唔硬,紫薯个款有蕃薯流心好惊喜✨配埋椰菜同大葱中和番成个既罪恶感,仲可以加$7.5配白饭🍚送饭一流!🥘炭烤味辣鸡扒(配白饭)($43.5) (🍚6.5/10)呢款有三条🌶🌶🌶既炭烤鸡扒同样现场即制,但系系用原块鸡扒去炭烧,烧出黎真系有少少外脆内嫩既感觉,鸡皮有少少脆,咬落鸡扒同样嫩滑多汁💦鸡扒上面仲铺左一层韩式辣酱既味道相当惹味,但食落略嫌太辣同埋偏咸!不足既地方系鸡扒既炭烧味被辣味盖过,另外全个餐只有一块鸡扒,无咩汁同配菜(只有少量黄瓜同泡菜),整体较干,如果可以加配多啲蔬菜🥬会更好。

🐔柳氏家辣炒鸡-2人份量($47)(🍚7.5/10)推介❗

🥘炭烤味辣鸡扒(配白饭)($43.5) (🍚6.5/10)
外卖自取
  • 柳氏家辣炒鸡