2023-02-19
呢间餐厅位于大西北朋友出城友好嘅荃湾🤪荃湾不嬲都出名好多好野食,餐厅喺荃湾千色汇附近 行完街去食完全唔过份😆去当日系星期六晚餐时间,都几多客,不过等左一阵就入得。空间都算阔落,职员仲好好礼貌添!一开始系俾佢标榜78蚊嘅抵食杂扒餐吸引左食落又真系冇投诉!78蚊十样野,真系会饱到要捧住个肚走🤪沙律、肠、猪扒、鸡扒、鸡翼、意粉、餐汤、蒜蓉包仲包野饮!上到黎卖相又几好,味道又唔差,份量又够😋我地仲叫左个黑椒汁肉眼扒配薯菜,块扒叫左五成熟,入面仲系粉红色架!薯菜系好好味嘅薯角,同朋友仔争住食🤤🤤因为全日都冇食过饭,所以仲叫左个黑松露带子意大利饭。如果钟意食洋葱嘅朋友应该会几钟意❤️头先讲果d全部都系套餐,所以跟左三杯野饮。喺饮品menu见到呢三杯特饮好吸引!所以用套餐价+$18蚊叫左~~黑牛 (可乐+朱古力雪糕🍦)白雪公主(七喜+云呢嗱雪糕🍦)雪糕日本十胜红豆冰(我钟意呢个🤤就算戒冻饮都要饮呢个🤪)甜品要食心太软!!外脆内流心🤤🤤🤤超级出色😋😋😋仲配左球云呢嗱雪糕🍦仲见到15蚊生蚝🦪下次试下先😋😋😋
一开始系俾佢标榜78蚊嘅抵食杂扒餐吸引左
食落又真系冇投诉!78蚊十样野,真系会饱到要捧住个肚走🤪
沙律、肠、猪扒、鸡扒、鸡翼、意粉、餐汤、蒜蓉包仲包野饮!
黑牛 (可乐+朱古力雪糕🍦)
白雪公主(七喜+云呢嗱雪糕🍦)
雪糕日本十胜红豆冰(我钟意呢个🤤就算戒冻饮都要饮呢个🤪)
甜品要食心太软!!
外脆内流心🤤🤤🤤超级出色😋😋😋
仲配左球云呢嗱雪糕🍦