2019-01-06 267 浏览
搬咗入嚟西贡几个月,有两样野仲未好好食,第一样系Fish & Chips,第二样系好味嘅burger,今日喺九龙塘饮完茶番嚟,肚仔有啲饿,又未够钟食晚饭,心思思周围揾嘢食,经过呢度咁啱一个人都冇,抱住唔驶等嘅心态就黎试一试。惊喜!道理好简单,因为健康问题要开始节食嘅我,唔可以好似以前咁贪心,次次一叫就叫几样,一于还原基本步,叫咗最经典嘅牛肉汉堡。Classic beef (5oz)最新鲜嘅蕃茄,生菜,紫色洋葱,厚切。牛肉汉堡,冇整色整水,超过7分熟,咬口同软稔啱啱好,牛肉味好香,亦都煎得好香口。当然最好嘅就系佢嘅肉汁,真系一路食一路流晒啲汁落嚟。仲有个面包,唔会太薄唔会太厚,温暖够脆口,唔会净系食旧包就食死你。$56想点真系唔贪心,自己带咗支水。十级满足!

惊喜!

Classic beef (5oz)

最新鲜嘅蕃茄,生菜,紫色洋葱,厚切。

当然最好嘅就系佢嘅肉汁,真系一路食一路流晒啲汁落嚟。

想点

真系唔贪心,自己带咗支水。

十级满足!
Classic  beef  (5oz)
Classic  beef  (5oz)