呢间铺我真系对佢又爱又恨😆,爱系因为佢门口对出就有标位,泊车好方便👍;恨就系……标位永远无位😒!所以都唔算成日嚟食,今次再食先勾回之前啲回忆,佢哋份量真系好大呀😍!好少系呢个价钱可以份量有咁大。首先讲下环境先,店铺唔算大,内有十几张台;装修就好有台湾感觉,台都唔算细张,就算带小朋友亦十分OK。😋邪恶套餐 ($60) :呢个套餐真系好邪恶呀! $60呢个价真系太邪恶啦!$60系包括有真台客大鸡排,呢块鸡扒同某台式炸鸡扒店的大小差唔多,人哋卖一块都要$40。鸡扒嘅台式味道虽然唔重,但仍然可以做到外脆内软。+一碗唔算细碗的卤肉饭 (饱同赶时间无食到, 外卖返屋企都够2个小朋友食)+ 一杯黑糖珍珠鲜奶,呢杯饮品单叫都要$28,所以呢个餐你话几抵呢😎!😋真台客牛肉面 ($60) +百香果绿茶 ($10)因为唔算太饿,所以只叫咗个面,佢有个8周年$88套餐都好似好丰富咁。汤底味道唔错,食完都唔会口干;牛肉都够淋,面就系比较弹牙嘅台湾面。而饮品呢,个名我唔太记得啦,只系记得比佢嘅容量吓亲,真系超!级!大!杯! 呀😆,呢$10真系加得值。(其实店内都有免费冬瓜茶任饮)😋秘制鸡脾+汤面因为经APP落单,
😋邪恶套餐 ($60) :

😋真台客牛肉面 ($60) +百香果绿茶 ($10)

😋秘制鸡脾+汤面
因为经APP落单,又系当日优惠款,所以就试左。(不过个名同价钱我就……唔太记得啦~) 鸡脾又系份量十足而且嫩滑,配埋个惹味酱汁,小朋友都钟意。而个面就比较偏淋咗少少。

虽然呢间小店味道上唔算惊人,但呢个份量呢个价钱,真系性价比爆灯呀👍!!!!
以上为menu :
2024-06-29