2022-11-29 43 浏览
快乐就是食一餐开心嘅饭,有美酒,有美食,仲有好友相伴❤️倾吓计,食吓嘢,就系罪快乐的时刻😍你嘅朋友好好,过嚟荃湾揾我,我就带咗佢去一间性价比寿司店度食晚餐!我哋叫咗劲多野,买单都系几百蚊🤭海胆寿司盛 + 海之幸盛合先来一人一个寿司拼盘,妈妈最喜欢食海胆,呢个海胆寿司盛盒就啱晒我啦,喺唔同嘅刺身上面,都配上一旧超大嘅海胆,鲜味爆发🤩而朋友仔就最钟意食贝类寿司,呢个海之行成盒,主要就系贝类寿司为主,粒粒都劲爽脆鲜甜😍迷你鱼子海胆杯将两样妈妈最喜欢嘅刺身放埋一齐,我点能够唔叫呢😂两样加埋一齐食,真系超级满足呀🥰脑天寿司呢个系朋友仔一见到就双眼发光嘅寿司,佢话唔系好多地方有得食,而且十分稀少,好难得喺香港可以食得到👍🏻北海道仙凤趾真蚝 + 令和怪物一人一只超巨大生蚝先至算系真正满足嘅一餐,隔篱枱见到都即刻哗哗声,想要返只,好可惜已经俾我哋食晒啦😆两只都系珍宝size嘅号,一啖食落去,我成个口腔都充满着海水嘅鲜味🤩三粒米清酒有美食,点能够冇美酒呢,朋友就话呢只三粒米清酒,非常出名😍我哋就即刻叫咗杯,果然系正,清酒嘅甜味非常突出☺️𩽾𩾌鱼肝小食我哋叫咗呢款小食送酒,𩽾𩾌鱼干嘅鲜味,配上清酒嘅甜味,非常

海胆寿司盛 + 海之幸盛合

迷你鱼子海胆杯

脑天寿司

北海道仙凤趾真蚝 + 令和怪物

三粒米清酒

𩽾𩾌鱼肝小食
我哋叫咗呢款小食送酒,𩽾𩾌鱼干嘅鲜味,配上清酒嘅甜味,非常出众😍