2021-02-23 287 浏览
普遍嘅tea set都系三层架/五层架 坦白讲个人唔太识欣赏 反而而家多咗餐厅有"平放版" 我觉得仲靓啲㖞🌸今次拣Sensu 原因得一个 因为当中嘅醎点都占咗5款 high tea钟意醎点多过甜点 相信系8成人嘅心声😌Tea set有两款 Classic/Premium 我哋当然拣Premium啦 因为Classic就系我唔钟意嘅层架 同埋甜点占大多数嘅🥧除咗靓之外 质素都唔错啦 万幸嘅系佢哋嘅甜点唔会有甜到漏嘅感觉 唯一最出事嘅竟然系个scone🤷🏻‍♀️应该系我食过最唔好食嘅 我哋两个食完都觉得:点解scone都可以咁唔好食?!而beverage有好多选择 都系做得靓靓嘅🍹而佢嘅Cappuccino 好ok☕总括嚟讲值得一试 价钱都抵啊🥰

总括嚟讲值得一试 价钱都抵啊🥰